Erektil dysfunktion information

Erektil dysfunktion, kallas impotens hos män, definieras som en konsekvent oförmåga att få eller behålla en erektion tillräcklig för sexuellt umgänge. Även om erektil dysfunktion är en av de diskuterade minst förhållanden på grund av tabun förknippade med ämnet, är det ett mycket vanligt problem, särskilt hos äldre män. Om du känner att du har symptom av erektil dysfunktion, bör du besöka en läkare som utför följande tester för att säkerställa korrekt diagnos av erektil dysfunktion.

  •     En fysisk undersökning kan ge ledtrådar till systematiska problem, till exempel problem i nervsystemet, hormonella problem eller om patienten lider av Peyronies sjukdom.
  •     Laboratorietester såsom blodprov, urinanalys, lipidnivåer, leverenzymer och fria testosteronnivåer i blodet kan ge information om avvikelser i det endokrina systemet och är mycket användbara för personer med nedsatt sexuell lust.
  •     Nocturnal penis tumescens testet - Övervakning erektioner som inträffar under sömnen kan hjälpa utesluta vissa psykologiska orsaker till erektil dysfunktion.


Tadalafil har visat sig förbättra erektil funktion hos de flesta män, även de med mild, måttlig eller svår erektil dysfunktion. I kliniska prövningar, förbättrade Cialis: Förtroendet för förmåga att uppnå och behålla en erektion, tillfredsställelse med hårdhet erektioner Förmåga att upprätthålla erektion för lyckad samlag tillfredsställelse med samlag.

Ytterligare information http://tadalafil.webblogg.se/

samedi 11 mai 2013 06:21


Fysisk aktivitet

Det är ingen hemlighet att motion är användbar även friskare kropp. När det gäller makt, regelbunden fysisk aktivitet bidrar till nivån av testosteron i den manliga, och detta hormon spelar en viktig roll för att stärka manliga libido och potens. Men det är nödvändigt att inte glömma att regelbunden fysisk överbelastning av kroppen kan få negativa effekter, såsom testosteron i detta fall kommer att spenderas på att bygga muskelmassa. Därför nödvändigt att fastställa den optimala träningen.

Fysisk aktivitet

Det omfattar de viktigaste metoderna för att öka manlig potens och libido utan medicinering. Men innan vi går till att stärka bör vi förstår orsakerna till misslyckandet av viktiga processer i den manliga kroppen.

mardi 29 janvier 2013 06:19


Män sjukdom

Erektil dysfunktion - oförmågan av en mans utseende, och bibehålla en erektion. Inget konstigt, det är att erektil dysfunktion orsakas ofta av stress, så att det manliga sexuella funktionen är extremt beroende av psyko-emotionella tillstånd av en man. Manliga sjukdomar såsom syfilis patogen - blek Treponema. Infektion sker från en smittad partner för alla typer av kön. Detkanockså smittas via blod och under graviditeten - nederlag fostret. 

Misslyckanden i den sexuella livet för män kallas ofta impotens. Men nästan alla problem kan lösas med en erektion med piller Levitra. Jag har valt ut av alla läkemedel för att behandla impotens, och mest av allt jag gillade Levitra.

Levitra info i Sverige - http://apotekisverige.com/kopa-levitra/

lundi 24 décembre 2012 20:03ouvrir la barre
fermer la barre

Vous devez être connecté pour écrire un message à man-sjukdom

Vous devez être connecté pour ajouter man-sjukdom à vos amis

 
Créer un blog